Disclaimer pagina

Disclaimer

Deze website is een product van mij, Malvina Gabriella Poelvoorde. Ik accepteer geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van de site, door de aangeboden informatie of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Ook ben ik niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden waarvan de link te vinden is op mijn site.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid gehandhaafd. Mocht je problemen ondervinden op mijn site, laat me dit dan weten door het sturen van een e-mail. Ik zal dan mijn uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Auteursrecht

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Malvina Gabriella Poelvoorde is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Malvina Gabriella Poelvoorde. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Malvina. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.